Sociedad

Maó posposa la Fira de Sant Jordi a dissabte dia 27

La decisió, consensuada amb el sector llibreter del municipi, es pren per qüestions meteorològiques

Imatge d'arxiu de Sant Jordi a Maó / Radio Menorca

Maó

L’Ajuntament comunica que, a causa de les previsions meteorològiques desfavorables que es preveuen per demà dimarts, 23 d’abril, la Fira del Llibre i la Rosa de Maó es posposa al dissabte 27 d’abril.

Aquesta decisió s’ha pres amb el consens del sector llibreter i de les floristeries, així com amb el de la resta d’entitats participants inscrites.

En conseqüència, aquest proper dissabte, 27 d’abril, el carrer Nou, s’Arravaleta i la plaça de la Constitució acolliran la Fira, que té fixat el mateix horari que ja estava previst, és a dir, de 10.00 a 20.00 hores.

L’acte de lectura pública de l’obra El primer home, d’Albert Camus, també es trasllada al dissabte, mentre que la resta d’activitats previstes per celebrar-se a l’interior es mantenen per demà, 23 d’abril.

A més, demà dimarts s’instal·laran a l’interior del Claustre del Carme tres parades de floristes, destinades a la venda de roses de Sant Jordi.

Durant els propers dies informarem oportunament sobre la resta d’activitats que es duran a terme aquest proper dissabte.

Sigue el canal de la SER en WhatsApp
Encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

Suscríbete ahora
 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00