Sociedad

Els creuers creixeran un 15% a Menorca durant aquesta temporada

Pel que fa a la procedència dels creueristes de les Balears, tornaran a sobresortir els alemanys i escandinaus, als quals se sumaran francesos i italians atesa la proximitat amb l'arxipèlag

David Arquimbau Sintes EFE

Maó

La temporada de creuers a Balears comença a superar les xifres prepandèmia amb, fins i tot, un avenç en les vendes comparat al 2023. Des de CLIA, l'Associació Internacional de Línies de Creuers, confirmen que la campanya serà bona encara que amb diferències segons l'illa concreta.

En el cas del port de Palma, el director de CLIA, Alfredo Serrano, assenyala que se segueix darrere del 2019, tot i que recuperant-se, amb un 4% més de trajectes que fa un any.

Diferent és el cas a Eivissa i Menorca. A la primera, amb una millora també del 4%, es dóna el cas que la recuperació ja és una realitat. A Menorca, amb un 15% més escales, també s'ha deixat enrere l'etapa de la COVID.

Un altre dels indicadors que la temporada funcionarà bé a les Illes és la posada en marxa de nous vaixells i també el comportament d'altres destinacions, com les Canàries o el Carib, amb una temporalitat diferent de les Balears i que ja s'ha testat el bon funcionament . El client, diu Serrano, té moltes ganes de passar les vacances en un creuer.

Pel que fa a la procedència dels creueristes de les Balears, tornaran a sobresortir els alemanys i escandinaus, als quals se sumaran francesos i italians atesa la proximitat amb l'arxipèlag.

Sigue el canal de la SER en WhatsApp
Encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

Suscríbete ahora
 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00