Política

Més per Menorca critica que el PP "beneficia" els infractors eliminant la Comissió de Medi Ambient

Els menorquinistes han advertit que suprimir aquestes garanties suposarà una degradació més gran dels recursos naturals com l'aigua i l'agreujament dels problemes ambientals que pateixen les illes

Imagen general de Son Bou (Menorca)

Maó

Més per Menorca censura que el PP "desprotegeixi" el territori i "benefici" els infractors amb l'eliminació de la Comissió de Medi Ambient que, segons han dit, "exigeix les garanties ambientals mínimes perquè tot projecte compleixi les condicions de sostenibilitat i adequació al territori pertinents".

Els menorquinistes han advertit que suprimir aquestes garanties suposarà una degradació més gran dels recursos naturals com l'aigua i l'agreujament dels problemes ambientals que pateixen les illes.

El coordinador general de Més per Menorca, Josep Juaneda, ha replicat que "el Govern no fa cap pas per agilitzar els tràmits per a les persones que sol·liciten el reconeixement d'un grau de dependència o la burocràcia per als malalts i les seves famílies, en canvi, s'esforça per simplificar l'administració per aplanar el camí als promotors i les grans empreses".

"Al PP no li importen la resta de ciutadans, la seva política sempre beneficia els mateixos, els que més tenen", ha indicat.

A més, el portaveu menorquinista ha advertit que "l´eliminació d´aquesta comissió tampoc servirà per solucionar el problema d´accés al´habitatge, ja que fins i tot les immobiliàries afirmen que actualment les noves promocions d´habitatges són construccions unifamiliars de luxe o plurifamiliars d´alt estàndard, a les quals la majoria dels residents a Menorca no hi poden accedir”.

Sigue el canal de la SER en WhatsApp
Encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

Suscríbete ahora
 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00