Sociedad

Menorca promociona la seva cultura entre el turisme d'alt poder adquisitiu

Els visitants van poder conèixer de primera mà l'oferta lligada a Menorca Talaiòtica, alguns dels aspectes més destacats del patrimoni històric del port de Maó així com algunes esglésies, centres d'art i altres espais singulars amb atractiu propi

Touroperadors britànics a Menorca

Maó

Menorca s'ha promocionat aquests dies amb un viatge de cortesia per conèixer de primera mà les experiències turístiques, que ha desplaçat a l'illa vuit operadors turístics britànics especialitzats en cultura que treballen amb un perfil de clients amb alt poder adquisitiu.

L´esdeveniment, organitzat per la Fundació Foment del Turisme de Menorca amb la col·laboració de l´Oficina Espanyola de Turisme de Londres, forma part del Pla Operatiu Anual de Turespaña i es va dur a terme de l´11 al 14 d´abril.

Els visitants van poder conèixer de primera mà l'oferta lligada a Menorca Talaiòtica, alguns dels aspectes més destacats del patrimoni històric del port de Maó així com algunes esglésies, centres d'art i altres espais singulars amb atractiu propi.

La visita es va complementar amb diferents experiències gastronòmiques amb la intenció d'apropar encara més l’oferta culinària menorquina.

El viatge va comptar amb la visita a diferents allotjaments que solen coincidir amb la demanda dels seus clients, per la qual cosa van conèixer una part de l'oferta a Menorca d'hotels rurals, boutique hotels i establiments anomenats 'city break'.

Sigue el canal de la SER en WhatsApp
Encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

Suscríbete ahora
 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00