Más deportes

Una campiona d'Europa que encara viu en un núvol

La ciutadellenca Ruth Álvarez explica com ha viscut l'èxit de la Selecció espanyola de futbol americà

La corredora ciutadellenca en un moment del partit contra Gran Bretanya. / Ruth Alvarez

Maó

La ciutadellenca Ruth Alvarez és la darrera menorquina que s’ha convertit en campiona d’Europa. Ho ha fet amb la Selecció espanyola de futbol americà que dissabte va derrotar a la Gran Bretanya per 21-15 i amb tres victòries en tres partits de la lliga ja es troba com a líder inabastable per a la resta de combinats nacionals: Alemànya, Suècia i Finlàndia.

La de ponent que ara viu a Barcelona on juga amb els Búfals afirma que encara es troba en un núvol. "Encara no ho he asumit. És molt bèstia" ha afirmat als micròfons de Ràdio Menorca.

Ella mateixa comentava que va ser un partit complicat perquè, només començar, Gran Bretanya es va avançar al marcador i va tocar remuntar. Però aquesta remuntada no va arribar fins al darrer minut de partit. Ruth Álvarez reconeix que va ser molt emocionant.

Ara el futur immediat de la jugadora ciutadellenca passa per la competició de clubs on els seus Búfals han de jugar la prèvia dels play off pel títol, l’anomenat wild card, contra València Firebats. "Si passem ens tocarà jugar contra Black Demons, el millor equip de la llliga. Però m'agradarà saber com de fort peguen".

La jugadora  ciutadellenca s'ha fet un lloc a la Selecció espanyola o Team Spain.

La jugadora ciutadellenca s'ha fet un lloc a la Selecció espanyola o Team Spain. / Ruth Alvarez

Sigue el canal de la SER en WhatsApp
Encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

Suscríbete ahora
 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00