Deportes

L'Avarca culmina la remuntada i jugarà la final de la lliga

Les de Bep Llorens van superar al Tenerife amb un 3-0 dissabte i un altre diumenge

Així va celebrar l'equip la seva classificació per a la gran final. / Miquel Moll

Maó

A la Liga Iberdrola de vòlei femení l’Avarca de Menorca va culminar la remuntada davant del Tenerife amb dos triomfs contundents per 3-0 dissabte i un altre 3-0 diumenge. Aquestes victòries permeten a les de Bep Llorens classificar-se per a la gran final on es trobarà a un Gran Canaria que també va remuntar davant del Cajasol. És la primera vegada que l’Avarca es classifica per a la final en 12 anys.

La gran final contra el Gran Canaria es disputarà al millor de cinc partits. El primer serà aquest dissabte al Centro Insular de Deportes canari.

Però la festa esportiva va estar acompanyada per una altra molt diferent. Per omplir el polisportiu es va portar dissabte de capvespre a la cantant Chiara Oliver qui va oferir un petit concert que va encissar al públic assitent i a 1.700 persones que ho van seguir per streaming.

La cantant ciutadellenca va animar a l'Avarca i va posar el seu gra de sorra per a la remuntada.

La cantant ciutadellenca va animar a l'Avarca i va posar el seu gra de sorra per a la remuntada. / Miquel Moll

Sigue el canal de la SER en WhatsApp
Encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

Suscríbete ahora
 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00