Hoy por Hoy MenorcaHoy por Hoy Menorca
Gente

Viu el món amb Viatges Magon i els creuers fluvials i marítims

Coneixem a Inés Mercadal, qui ens explica els propers viatges que han preparat

Viu el món amb Viatges Magon i amb els creuers que han preparat

Viu el món amb Viatges Magon i amb els creuers que han preparat

10:59

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1712922329106/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Mahón

Inés i Xavi ens proposen gaudir d'alguna de les propostes de viatges que preparen. Dins el que son els creuers, n'hi ha aquells que es desenvolupen pel mar però també aquells que es fan per rius. Rallem de les avantatges que té aquesta forma de viatjar, que resulta ideal per gaudir d'una oferta d'entreteniment dins i fora del vaixell, que es com si fos l'hotel que es mou per diferents paisatges i destins.

Maravillas de Grecia y sus islas ens ha cridat força l'atenció, pel que suposa fer una immersió per una cultura antiga i rica en detalls, viatjant d'illa en illa. No menys interessant es el Creuer fluvial pel Sena, de Paris a la costa de Normandia.

Son dos casos ben diferents i que ens animen a conéixer llocs diferents d'una forma molt cómoda (des del dia que arribem fins que marxem no tenim que molestar-nos a arrossegar maletes allà on nem).

Amb na Inés Mercadal i Xavi Pons fem un repassó dels creuers que han preparat. I es que viatjar en creuer té les seves avantatges.

Avantatges de viatjar en creuer

Els creuers solen oferir itineraris que inclouen múltiples destinacions en una sola travessia, cosa que et permet explorar diverses ciutats o països en un mateix viatge sense haver de bregar amb les molèsties de traslladar-te entre ells.

Molts creuers ofereixen paquets "tot inclòs" que cobreixen allotjament, menjars, entreteniment i, de vegades, fins i tot excursions a terra. Això pot fer que planificar i pressupostar el viatge sigui molt més fàcil i convenient.

Els creuers solen oferir un alt nivell de comoditat i luxe, amb cabines ben equipades, restaurants de qualitat, instal·lacions de lleure com piscines, spas, gimnasos i entreteniment en viu.

La sensació de navegar pel mar o per un riu tranquil pot ser extremadament relaxant. Pots gaudir de belles vistes, brises marines i el suau moviment del vaixell, cosa que pot ser una forma perfecta de desconnectar i descansar.

Els creuers solen oferir una àmplia gamma d'activitats a bord per satisfer tots els gustos i les edats, des d'espectacles en viu i discoteques fins a classes de cuina i activitats esportives. Això assegura que sempre hi hagi alguna cosa interessant a fer durant el viatge.

Els creuers ofereixen l'oportunitat de conèixer persones de diferents parts del món i compartir experiències de viatge junts. Això pot enriquir el teu viatge en proporcionar noves perspectives i oportunitats per fer amics.

Quan estiguis a bord, no t'has de preocupar per organitzar transport entre destinacions, buscar allotjament o planificar menjars. Tot està acuradament coordinat per la tripulació del vaixell, cosa que et permet relaxar-te i gaudir del viatge sense estrès.

Inés ens explica detalls dels creuers previstos per les illes gregues o pel riu Sena a França i Xavi avança alguns nous Viatges Magon i Magon + que estan ja preparant. Quin t'agrada més?

Viu el món amb Viatges Magon i amb els creuers que han preparat

10:59

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1712922329106/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Sigue el canal de la SER en WhatsApp
Encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

Suscríbete ahora
Luis Soler

Luis Soler

Desde los 14 años está en antena. Lo que empezó como un juego se convirtió en una pasión. Sus estudios...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00