Política

El Centre Integrat de Formació Professional finalment no es farà a Es Castell

La conselleria d’Educació i Universitat es compromet a cercar una nova ubicació pel centre després del rebuig unànime dels directors

Vera durant la reunió d'aquest dimarts vespre

Maó

El Centre Integrat de Formació Professional que s’havia de construir as Castell està gairebé descartat. El conseller d’Educació i Universitat, Antoni Vera, es reunia aquest dimarts vespre amb els directors dels centres de secundària per escoltar per escoltar la seva opinió al respecte, rebent una oposició unànime a la ubicació d’aquest centre al municipi de llevant.

El conseller manifestava que es farà feina per consensuar el futur del centre integrat amb la comunitat educativa, sense donar-li l’esquena i escoltant també a la resta de formacions polítiques.

Vera deixava clar que és necessària la construcció d’un nou Centre Integrat de Formació Professional, però que en cap cas aquesta opció significarà buidar els instituts de secundària de la formació professional.

D’altra banda, a la reunió d’ahir capvespre també es va informar els directors sobre la intenció de la Conselleria d’Educació i Universitats de començar a caminar cap a la identitat digital única.

Durant el curs vinent 2024/2025 es durà a terme un pla pilot als centres que s’hi han volgut acollir i que començaran a fer feina amb les eines de Microsfot.

De moment, la Conselleria d’Educació i Universitats disposa de 3.000 llicències i s’hi podran adherir al pla pilot els centres sostinguts amb fons públics que hagin aprovat per claustre la participació en el projecte. Des del Servei de Tecnologies de la Informació a l’Educació es facilitarà la formació al professorat.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00