Política

L'equip de govern del Consell puja els sous de consellers i directors insulars

Els partits a l'oposició, PSOE i Més per Menorc,a, voten en contra entre retrets de que aquesta sigui la primera proposta de modificació de pressupostos del PP

Maria Antonia Taltavull és la consellera d'Economia i Serveis Generals / Redac

Maó

L’equip de govern del Consell insular va aprovar en el ple d’aquest dilluns una pujada de sous pels consellers i directors insulars.

Aquesta pujada, que és de l’1% més un altre 2.5% aplicat amb caràcter general a tots els treballadors públics, ha estat possible gràcies a una proposta del Partit Popular per fer una modificació pressupostària dels comptes de 2023, que estan prorrogats i són els actualment vigents.

Des del PSOE, la consellera Bàrbara Torrent, tot i assegurar que la mesura era adequada, anunciava el vot en contra d’aquest augment de sous afirmant que era mal de justificar que, sense tenir els pressupostos aprovats, la única modificació que proposa el PP sigui aquesta.

També votava en contra Més per Menorca. El seu portaveu, Josep Juaneda, mostrava el seu desacord amb aquest augment assegurant que el seu partit no participaria d’una aprovació de pressupostos per fascicles. Juaneda treia en cara al PP que tingués més pressa per pujar sous que per limitar l’entrada de vehicles a l’illa.

Per part de l’equip de govern, la consellera d’Economia i Serveis Generals, Maria Antònia Taltavull, es defensava afirmant que tot i que hagin presentat cap proposta de modificació dels pressupostos, el seu departament hi està treballant des de fa tres mesos.

La consellera de Vox, Maite de Medrano, ni tan sols va prendre la paraula en aquest punt de l’ordre del dia.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00