Sociedad

Els veïns del nucli antic de Ciutadella alcen la veu davant l'incivisme del 'tardeo'

Asseguren que s'arriben a ajuntar grups d'entre 40 i 50 persones a les portes dels bars, provocant un greu problema de renous i dificultant el descans dels veïns

Grups de persones bevent al carrer en un tardeo de Ciutadella

Ciutadella

El veïns del nucli antic de Ciutadella alcen la veu i demanen una solució pels problemes de renous que provoca el ‘tardeo’.

El problema rau en la gran quantitat de persones que conflueixen als locals i que acaben sortint al carrer amb begudes alcohòliques a la mà, elevant el volum de la veu i provocant molèsties als veïns.

Aquests grups de persones poden arribar a ser de 40 o 50 persones, fent molt difícil el descans de les persones que viuen a la zona.

La denúncia d’una veïna aquest cap de setmanaa través de les xarxes socials ha trobat una ràpida resposta per part d’altres persones que també viuen al nucli antic de Ciutadella i que han contactat amb ella per intentar promoure una acció conjunta.

Per aquest dilluns vespre hi ha una programada una reunió de l’Associació de Veïns del centre històrica de Ciutadella per tractar de trobar solucions a la problemàtica.

Els afectats ja han pogut fer un primer contacte amb membres de l’Ajuntament, que han mostrat la voluntat de posar mesures per reduir les molèsties.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00