Sociedad

Ciutadella ultima els preparatius de seguretat de les festes de Sant Joan

El Centre de Coordinació d'Emergències estarà operatiu des de dia 23 a les 12h fins dia 25 després del Darrer Toc

Centre de coordinació

Ciutadella

Ciutadella ultima els preparatius per a les festes de Sant Joan. Un dels punts claus serà el de garantir la seguretat dels milers de persones que s’aglutinaran als carrers, sobretot en els actes més rellevants.

Per aquest motiu, des del 23 de juny a les 12h fins a la matinada del dia 25, amb la finalització del Darrer Toc, estarà actiu un Centre de Coordinació d’Emergències, el CECOPAL.

De fet, aquest dimarts es fa realitzar una de les darreres reunions preparatòries amb la Direcció General d’Emergències, l’Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil, el 061, Creu Roja, Policia Nacional, Policia Local, Bombers i diferents tècnics de cadascun d’aquests organismes.

Durant la reunió es van tractar diversos temes sobre el funcionament intern del CECOPAL, sobre transmissió i comunicació d’ordres, sobre el comandament únic del CECOPAL per part del Director Tècnic Operatiu i els Caps de Sala, que dirigeixen els Caps d’Intervenció i els Caps dels diferents grups que tal com dictamina l’organigrama directiu del Pla Director. També es van tractar les mesures de contingència i de resposta davant qualsevol incidència.

Aquest dijous matí, entre les 9 h i les 12 h, es donarà formació específica al servei de seguretat privada i controladors del passadís des Pla. Al capvespre, també de dia 22, es faran les accions formatives sobre el terreny amb els policies locals desplaçats de Mallorca. Simultàniament, entre les 17:30 h. i les 20 h. es farà també un simulacre general a Sa Vinyeta, en el què hi participaran tots els efectius que faran feina durat els actes principals.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00