Sociedad

Tres detinguts a Ciutadella per una baralla en un bar

El motiu de la baralla hauria estat sentimental

Policia Nacional

Maó

Agents de la Policia Nacional de la Comissaria a Ciutadella van detenir aquest dimarts, dos homes i una dona implicats en una baralla en un conegut bar de Ciutadella,.

Els fets van succeir cap a les 3h de la matinada en un local de la urbanització de Cala'n Blanes quan el detingut, presumptament per gelosia de veure la seva ex-parella sentimental amb un altre home, va rompre un bòtil de vidre amb intenció de lesionar l’altre home.

Davant l’agressió, amb amenaces de mort, aquest segon individu va decidir agafar un ganivet de l'interior del local on es trobaven prenent copes per repel·lir l'agressió i també acovardir-lo.

Al lloc dels fets es van personar diversos agents de la Policia Nacional al lloc dels fets, on els dos homes van ser detinguts.

La segona part de la intervenció ja es va produir en dependències policials quan l'actual parella del segon home va crear també aldarull a la comissaria, fent malbé part del mobiliari. La dona finalment també va ser detinguda acusada de resistència i desobediència als agents de l'autoritat.

Tots tres han passat ja a disposició judicial una vegada acabades les indagacions policials.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00