Actualidad

Menorca es converteix, de nou, en un parc temàtic contra el dolor

El Sine Dolore World Park arrenca aquest dijous amb la conferència magistral “El dolor reflejado en la sábana Santa”

Sine Dolore

Maó

Un 20% de la població mundial pateix dolor crònic. Visibilitzar aquest problema silenciós és un dels objectius del Sine Dolore World Park que arrenca aquest dijous.

Amb la idea de convertir tota Menorca en un autèntic parc temàtic contra el dolor, la Fundació Sine Dolore organitza aquest congrés internacional que porta fins a l'illa els millors metges especialistes en el tractament del dolor. Durant 3 dies, desenes de professionals de tot el món celebraran conferències i taules rodones.

Entre les activitats obertes al públic destaquen les xerrades divulgatives sobre el dolor crònic que els diversos especialistes oferiran de manera simultània aquest divendres a les 7 i mitja del vespre a tots els municipis de l'illa. Una experiència única que permet poder en contacte amb metges amb malalts.

Una de les activitat més importants d’aquesta nova edició del Sine Dolore World Park és un taller de fibromiàlgia per a tots els professionals sanitaris de l´illa.

El Sine Dolore World Park 2023 s’inaugura aquest dijous capvespre amb la conferència magistral “El dolor reflejado en la sábana Santa” que impartirà el Dr. Ignacio Velázquez, president de la Sociedad Andaluza del Dolor.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00