Sociedad

Condemnat a 6 anys de presó per agredir un home fins a deixar-lo cec d'un ull

Els fets van ocórrer a Ciutadella durant la nit de 21 d'agost de 2020

Policía Nacional / CPN

Maó

Condemna de sis anys de presó per l’individu que va colpejar un home fins a fer-li perdre la visió d’un ull.

La secció segona de l'Audiència Provincial de Balears celebrava aquest dimecres la sessió, que finalitzava en acord. A més de la pena de presó, el condemnat haurà d'indemnitzar la víctima amb la quantitat de 72.166 euros. Així mateix, se li ha aplicat una ordre d'allunyament respecte del perjudicat o la prohibició de comunicar-s'hi per sis anys més. Per a la condemna s’ha tingut en compte l’atenuant d’alteració psíquica. Inicialment, el Ministeri Fiscal demanava nou anys per a l'home.

Els fets van passar la nit del 21 al 22 d'agost del 2020, quan l'individu era a la casa on viu la víctima, a Ciutadella, la porta del qual no tanca i no té subministrament elèctric. Cap a les 6.30 hores van entrar al pis altres persones, a qui la víctima havia avisat per por de la presència de l'agressor a casa seva.

Sense que consti que intervinguessin paraula entre ells, el condemnat va començar directament a colpejar la víctima fins que aquesta va poder sortir del domicili. Com a conseqüència dels cops, el ferit va patir diverses lesions i va arribar a perdre la visió de l'ull esquerre.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00