Sociedad | Actualidad

Maria del Mar Bonet, Cris Juanico i Ressonadors amb la Simfònica de Balears per celebrar els 40 anys de l’Estatut d’autonomia

El concert és aquest dimecres a les 20h al Teatre Principal de Maó

Cris Juanico al Teatre Principal de Maó

Maó

L’Orquestra Simfònica Illes Balears ofereix aquest dimecres a les 20 hores, un concert extraordinari al Teatre Principal de Maó amb Maria del Mar Bonet, Ressonadors i Cris Juanico per commemorar els 40 anys de l’Estatut d’autonomia de les Illes Balears. Aquest espectacle ja s’ha pogut veure al Teatre Principal de Palma i al Palau de Congressos de Santa Eulària des Riu.

Es tracta d’una proposta representativa de la cultura i la música de les Illes Balears per celebrar la unitat de les quatre illes, així com la seva diversitat, i que, després d’aquest concert, l’hauran gaudit més de dos mil persones.

La Simfònica començarà el concert amb els Ressonadors per interpretar «Anàrem a Sant Miquel», «Jo tenc una enamorada», «Visc a Formentera»; seguidament amb Cris Juanico «Si véns», «Com un infant», «Na Cecilia», «Un vol de miloca» i «Enmig del desert». I finalment Maria del Mar Bonet tancarà una gran nit amb «Merhaba», «Les illes», «La dansa de la primavera», «Des de Mallorca a l’Alguer», «La jota marinera». La fusió dels seus gèneres i propostes musicals amb els instruments i músics de la Simfònica oferiran una simbiosi extraordinària.

Les entrades tenen un preu de cinc euros i es poden adquirir a les taquilles dels respectius teatres i la pàgina web de la Simfònica. La recaptació es destinarà a les persones afectades pel terratrèmol de Turquia i Síria.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00