Sociedad

La gastronomia menorquina es posa de gala aquest cap de setmana a Fira Arrels

Més de quaranta expositors locals i una dotzena de xef mostraran la diversitat del producte local

Fira Arrels / CIME

Maó

La Fira Arrels, la gran cita anual amb el producte local i la gastronomia de Menorca, torna aquest cap de setmana al recinte firal de Maó. Una quarantena de petits productors i dotze reconeguts cuiners mostraran la diversitat i qualitat del producte menorquí.

Els plats forts d’aquesta trobada gastronòmica, seran la participació del reconegut xef amb 3 estrelles Michelin, Sergio Torres, i de la cuinera i divulgadora Ada Parellada. Com a novetat d’aquesta sisena edició, s’ha convidat els restauradors de Menorca a visitar la fira en un horari adaptat per crear un nou espai de col·laboració entre ells i el sector primari present a Arrels. Així els restauradors podran conèixer de primera mà els productes, la feina i els projectes de les marques presents.

Durant el transcurs de la Fira, el públic assistent podrà tastar i comprar els articles d’una quarantena de productors locals, com formatges, vi, cervesa, embotits, verdures, rebosteria, productes ecològics de finques del programa de Custòdia Agrària, i d’altres amb la certificació de la Marca Menorca Reserva de Biosfera. A més, hi haurà dos convidats de fora: Espècies a mà de Tarragona i les conserves artesanes d’Encantaran de la Vall d’Aran.

Pel que fa al programa d’activitats, a l’Aula de Tast, els més curiosos podran fer degustacions guiades i assistir als tallers i xerrades per conèixer amb més detall els productes de l’illa. L’entrada pel públic tindrà un cost de 3 € i inclourà tres tiquets de tast. Els assistents podran comprar més tiquets per 1 € cadascun. Les activitats de l’Aula de Cuina i l’Aula de Tast, seran gratuïtes. La fira estarà oberta al públic dissabte de 10:00 h a 21:00 h i diumenge de 10:00 h a 19:00 h.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00