Sociedad

Detingut un home a Maó per una temptativa d'homicidi

Els fets van passar divendres a la nit, a la plaça Esplanada de Maó

Maó

Agents de la Policia Nacional a Maó han procedit a la detenció d'un individu per una temptativa d'homicidi a l'agredir amb un ganivet un altre home.

Els fets van passar divendres a la nit, quan a la plaça Esplanada de Maó es va originar una discussió entre dues persones, les quals pertanyien a un mateix grup de coneguts.

L’enfrontament entre els dos homes va anar pujant d’intensitat fins que un d’ells va treure un ganivet grans dimensions, abalançant-se sobre la víctima intentant apunyalar-lo en reiterades ocasions, produint-li una ferida sagnant en zona propera al coll.

Després d'observar tot el que va passar, un agent de policia fora de servei va avisar la Policia Nacional trucant a la Sala del 091, manifestant tot el que estava succeint en aquell moment.

Quan l'altercat estava controlat i l'ambulància estava intervenint a la víctima, que va haver de ser traslladada fins a l'hospital Mateu Orfila, es va realitzar una inspecció del lloc on s'havien produït els fets, així com demanar informació de diferents parts i localitzant-se l'arma utilitzada, així com un altre ganivet.

Després de tot això, els agents juntament amb qui va presenciar tot el que va passar, van procedir a la detenció del presumpte autor, per un delicte de temptativa d'homicidi.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00