Sociedad

Menorca bat el seu rècord històric amb una nit "tòrrida" de 29 graus

Aquestes elevades temperatures junt amb una humitat relativa propera al 90% fa que la sensació tèrmica durant el dia d’avui arribi fins als 40 graus de temperatura

Salas EFE

Maó

Nit tòrrida a Menorca amb rècord absolut històric d’una temperatura mínim. L’estació meteorològica de l’aeroport registrava aquesta matinada unes mínimes de 29 graus, una temperatura realment anòmala fins i tot en els mesos més càlids de l’any. El fet que es doni a mitjans de setembre fa que sigui encara més extraordinari.

A més, Menorca ha batut aquest dimecres també el seu rècord de temperatura màxima durant un mes de setembre amb 35 graus, també registrats a l’Aeroport.

Aquestes elevades temperatures junt amb una humitat relativa propera al 90% fa que la sensació tèrmica durant el dia d’avui arribi fins als 40 graus de temperatura.

L’illa es troba, a més, en alerta groga per rissagues. De fet, durant el matí se n’han produït vàries, registrant el port de Ciutadella oscil·lacions de fins a 70 centímecres.

A partir de les 22h del vespre l’AEMET té previst també activar les alertes grogues per pluja i tempestes, que podrien ser localment fortes.

L’arribada de la tramuntana, a partir de divendres farà baixar les temperatures fins a índex propis d’aquesta època de l’any.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00