Sociedad

Tot a punt per una nova nit de lírica a Alaior

El Concert Líric de Sant Llorenç, que arriba aquest enguany a la seva 24a edició, contarà la soprano Alba Martínez, la mezzo Aya Wakizono i el tenor Aquiles Machado, a part de l'amfitrió, Simón Orfila

Orfila en ple concert / Facebook Simón Orfila

Alaior

La soprano Alba Martínez, la mezzosoprano Aya Wakizono i el prestigiós tenor Aquiles Machado seran els cantants que acompanyaran a Simón Orfila, aquest dijous vespre, en una de les cites més esperades de l’any, el Concert Líric de Sant Llorenç, que arriba aquest enguany a la seva 24a edició, una vegada més sota direcció d’Antoni Pons Morlà.

El recital, organitzat per l’Ajuntament d’Alaior, és ja un esdeveniment imprescindible en les programacions estivals d’Alaior.

El repertori constarà de dues parts. Una primera d’òpera, i una segona de cançons populars de sarsuela i alguna sorpresa de cançó menorquina.

Quasi un milenar són les entrades que ja s’han venut pel concert. Tots els beneficis aniran destinats a Creu Roja.

Els interessats encara poden comprar entrades a través de la web giglon.com o a taquilla. El concert, que se celebrarà al pati de l’institut IES Josep Miquel Guàrdia, començarà a les 21.30 h.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00