Sociedad

Govern i Ajuntament d’Alaior acorden la construcció de pisos d’allotjament dotacional

Aquesta promoció d’habitatges protegits estarà destinada principalment a joves i altres col·lectius vulnerables

Alaior

Govern i Ajuntament d'Alaior han acordat la construcció de pisos d'allotjament dotacional a la parcel·la que ja és propietat de l'IBAVI, situada al carrer Indústria d'Alaior.

Després de diverses reunions mantingudes entre l'IBAVI i l’Ajuntament, ambdues administracions han decidit construir una promoció d’habitatges en règim d'allotjament dotacional que estaran destinats principalment a persones joves i altres col·lectius vulnerables. L'objectiu de l'IBAVI i de l'Ajuntament és facilitar l'emancipació i a l'accés a un habitatge per part d'aquests col·lectius.

El batle d'Alaior, José Luis Benejam, ha explicat que "era important desbloquejar aquesta parcel·la que està en propietat de l'IBAVI des del 2010”.

La directora gerent de l’IBAVI, Olvido Terrassa, ha destacat la importància de la feina coordinada entre administracions per continuar incrementant el parc públic d’habitatge a les Illes. Actualment, s’estan construint més de 600 habitatges de protecció pública. Amb la qual cosa, la previsió és incrementar el parc públic de lloguer un 72% abans que s’acabi la legislatura, incorporant 1.273 nous habitatges protegits.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00