Sociedad

La regidora d’Igualtat de Ciutadella, Carla Gener, no assistirà als actes protocol·laris de Sant Joan

Gener pren el relleu de Fàtima Anglada qui, també per coherència, ja va fer el mateix ara fa tres anys

SER Menorca

Maó

La regidora d’Igualtat de l’Ajuntament de Ciutadella, Carla Gener, ha anunciat que no assistirà als actes protocol·laris de les festes de Sant Joan. Considera que ningú amb responsabilitats en la igualtat de gènere es pot trobar còmode amb el paper que juga la dona en les festes.

Gener refermava així el seu compromís amb el càrrec que ocupa tot i que no en volia fer un gra massa, la seva antecessora en el càrrec, Fàtima Anglada, ja va prendre la mateixa decisió ara fa 3 anys.

La polèmica al voltant del gènere s’ha renovat aquesta setmana a Ciutadella després que l’Ajuntament escollís com a cartell oficial de les festes una imatge amb una filleta petita a sobre d’una sella, una obra que duia per títol “De gran vull ser cavalleressa a les festes de Sant Joan”. Fa dos anys el cartell oficial va ser molt semblant però amb la figura d’un fiet damunt un cavall de cartró i no va haver cap crítica. Per a Carla Gener és clar que hi ha un problema de gènere en la polèmica actual.

Per a la regidora d’Igualtat el debat sobre la igualtat de gèneres a les festes de Sant Joan existeix i s’ha de poder parlar amb tranquil·litat.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00