Fútbol

L'FC Andorra posarà a prova la imbatibilitat del Real Unión

Diumenge al migdia, els tricolors tenen l'oportunitat de col·locar-se segons

Oier Olazábal, titular en els últims dos partits i podria diumenge tornar a deixar la porteria a zero / FCA

Andorra la vella

El segon classificat de la lliga visita el Nacional aquest diumenge al migdia en el duel corresponent a la setena jornada de primera RFEF. El conjunt del Principat tornarà a jugar davant la seva afició tres setmanes després i contra un equip que no ha perdut encara cap matx, juntament amb el líder, la Cultural.

L'entrenador tricolor, Ferran Costa, s'ha mostrat content en aquest inici de temporada perquè la plantilla està responent, tot i la duresa dels primers partits de la competició amb rivals exigents i desplaçaments complicats. Satisfacció per la feina feta, i prova d'això, són els records que podria signar el club diumenge en cas de victòria. Si l'Andorra guanya, igualaria la millor puntuació a Primera RFEF amb 14 punts dels 18 possibles i sumaria sis partits consecutius puntuant.

Oier Olazábal té moltes paperetes de ser titular, i si juga i no li marquen, enllaçaria per primer cop tres porteries a zero. Qui si tornarà a la convocatòria és Martí Vilà, ja recuperat de les seves molèsties al bíceps femoral. Per part de l'Irun, Ivan Ayllón és l'única baixa destacada dels bascos.

Segons Costa, tots desitjaven tornar al Nacional per oferir la seva millor versió. El propòsit és continuar amb la mateixa línia en defensa i buscar més fàcilment la porteria rival. Durant aquest començament de lliga, l'equip ha intentat ser el més eficient possible i compaginar-ho amb aquest procés de millora i creixement en un grup amb moltes cares noves.

Per al tècnic tricolor, l'afectació és mínima respecte al partit ajornat que van jugar els bascos a Tarazona entre setmana perquè no es nota prou el cansament en aquest tram inicial de la temporada.

En cas de victòria, l'FC Andorra superaria a l'Irun a la taula, li prendria la segona posició i continuaria la seva persecució pel lideratge. El partit es disputarà a les dotze del migdia al Nacional.

Carles Rosell

Carles Rosell

Periodista a Ràdio SER Principat d’Andorra. Conductor de l’Aquí Esports, col·laborador de Carrusel i...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00