Baloncesto

El Morabanc té ganes d'espatllar la festa del Baskonia

Natxo Lezkano treu importància a la derrota contra el Gran Canària i confia que el màxim rendiment dels seus jugadors aparegui demà al Buesa Arena

Sekou Doumbouya va ser el jugador tricolor més valorat en la primera jornada i demà vol ser un dels referents a Vitòria / BCA

Andorra la Vella

L'expedició tricolor ja està a Vitòria per mesurar-se demà dissabte davant un club d'Eurolliga com és l'equip de Pablo Laso. Serà el debut a casa dels vitorians a la lliga perquè ahir ho van fer en competició europea i van guanyar al Partizan (88-82).

El tècnic del Morabanc, Natxo Lezkano, és conscient de la dificultat del partit per més que vinguin de jugar entre setmana, que hagin perdut en la primera jornada contra el Tenerife i que sigui una plantilla pràcticament nova. La missió principal és frenar el seu joc ràpid i directe, minimitzar les seves possessions i igualar el seu nivell físic.

Els tricolors hauran de defensar bé el perímetre i hauran d'estar atents a Markus Howard, botxí dels andorrans la temporada passada amb 28 punts. Chima Moneke també va ser un dels jugadors més destacats en l'anterior el duel al Buesa Arena del curs passat amb quatre triples i 26 punts. El nigerià sempre qualla bons partits contra el Morabanc, fins i tot, quan estava a Manresa.

El que si és segur és que un dels dos conjunts demà inaugurarà el seu caseller de victòries. La desfeta contra el Gran Canaria va deixar unes sensacions molt dolentes per com es va produir, però per a Natxo Lezkano aquesta derrota no determina el futur de l'equip. Segons l'entrenador basc, un mal resultat en una primera jornada no significa res.

Lezkano ha afirmat que la setmana d'entrenaments al Joan Alay ha estat bona i amb la intensitat correcta, i a més, recupera per a la causa a Rafa Luz després que s'hagi refet abans del previst de la seva lesió al soli de la cama esquerra, tal com ens va avançar el mateix jugador als micròfons de la SER. El base ha entrat en dinàmica de grup i podria disposar de minuts al Buesa Arena.

A partir de demà a les sis de la tarda, el Morabanc buscarà la primera victòria de la competició a casa del Baskonia.

Carles Rosell

Carles Rosell

Periodista a Ràdio SER Principat d’Andorra. Conductor de l’Aquí Esports, col·laborador de Carrusel i...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00