Economía y negocios

El Govern crearà una àrea d'innovació al voltant de la Universitat d'Andorra

La ministra de Presidència, Economia, Treball i Habitatge, Conxita Marsol, ha avançat que serà l'any vinent quan el projecte prengui forma

La ministra d'Economia, Conxita Marsol, durant la clausura de la 24a edició del Taller d'emprenedors / CEsteve

Andorra la Vella

La ministra de Presidència, Economia, Treball i Habitatge, Conxita Marsol, ha anunciat la voluntat de l'executiu de disposar d'aquesta infraestructura, conjuntament amb Andorra Business i Andorra Recerca i Innovació, al voltant de l'Ud'A, amb l'objectiu de disposar d'espais amb incubadores perquè es puguin desenvolupar projectes innovadors i aconseguir ser un país atractiu en aquest camp. Així, ha avançat que serà l'any vinent quan el projecte prengui forma i ha recordat que serà un element clau per a la diversificació de l'economia.

La ministra ha fet aquest anunci durant la clausura de la 24a edició del Taller d'emprenedors, que han completat 14 participants, però que es va iniciar amb rècord d'inscrits, amb 47. Marsol ha destacat el paper d'aquesta iniciativa, per la qual ja hi han passat uns 350 participants des que va arrencar l'any 1999, i que ha permès engegar 125 projectes empresarials.

Per aquesta edició, han introduït millores per potenciar els projectes innovadors que generin noves oportunitats de negoci i d'ocupació, com ara el reforç de l'acompanyament per als emprenedors i per assegurar l'èxit de les iniciatives.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00