Ocio y cultura

Desapareix el Sant Antoni Música de la Massana

La cònsol major, Eva Sansa, considera que el retorn no és l'esperat, especialment perquè el pressupost s'ha incrementat de forma molt significativa

La Ludwing Band va oferir un dels concenrts més seguits de la passada edició del SAM / Comú de la Massana

No hi haurà quarta edició d'aquest festival que se celebra al gener, així ho ha confirmat la cònsol menor de la parròquia, Eva Sansa, després de reconèixer que el format mai li ha agradat, malgrat que li ha donat suport durant tres anys. Considera que el retorn no és l'esperat, especialment perquè el pressupost s'ha incrementat de forma molt significativa, fins a superar els 30.000 euros, i manté que cal centrar els esforços en aquells esdeveniments que ja estan més consolidats, com són Andoflora, la Serenalla o fins i tot la Pitavola.

Assegura que no deixaran d'apostar pels joves creadors del país, però que tampoc tenien la visibilitat esperada, tenint en compte que també hi havia artistes convidats de fora i que tenien més èxit. És per això que a partir d'ara els oferiran la possibilitat de donar-se a conèixer en aquests esdeveniments consagrats.

Per la seva part, el conseller de la minoria Guillem Forné, ha lamentat la decisió, en tant que considera que s'havia consolidat en el panorama de la música en català. Sobre el pressupost considera que és molt assumible amb el cartell que va presentar en la darrera edició i no el convencen les explicacions de la Cònsol. De fet, deixa caure que s'hauria anul·lat perquè havia estat una iniciativa personal seva.

La cònsol ha negat aquestes sospites i ha afegit que tampoc repetirà el Fira Esport, que va néixer tot just l'any passat i que va ser una aposta de Kevin Poulet, actual membre de la majoria.

Sigue el canal de la SER en WhatsApp
Encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

Suscríbete ahora
Arnald Sanllehy

Arnald Sanllehy

Periodista a Ràdio SER Principat d’Andorra des del 2019. Condueix l’Aquí Andorra, El Balcó Andorra i...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00