Política

Marsol es reunirà amb la Coordinadora per l'Habitatge per tractar la trampa del fill

La ministra d'Habitatge està convençuda que el seu departament i l'Institut Nacional de l'Habitatge estaran preparats per donar resposta a totes les demandes que rebin, incloses les que els derivi el nou Raonador

La ministra d'Habitatge, Conxita Marsol, es reunirà la setmana vinent amb el cònsol major de la capital, Sergi González, per tractar els pisos a preu assequible del Cedre / SFGA

Andorra la Vella

La ministra titular, Conxita Marsol, ha explicat que aquesta mateixa setmana s'ha de trobar amb els responsables de l'associació per comentar explícitament aquesta problemàtica i que tindrà com a eix central, l'augment de les sancions als qui la practiquin. Així, ha recordat que ella mateixa ja va anunciar que volen endurir-les i ara ho haurà de confrontar amb la proposta de modificació de la llei d'arrendaments que van plantejar des de la coordinadora fa unes setmanes.

Quant a l'actitud del nou Raonador del Ciutadà, Xavier Cañada, sobre l'habitatge entén que cada estament s'ha d'encarregar de les funcions que té atribuïdes i que si ell vol emprendre un rumb diferent del del seu antecessor, Marc Vila, tant el departament d'Habitatge com l'Institut Nacional de l'Habitatge estaran preparats per donar resposta a totes les demandes que rebin.

Per la seva part, el cònsol major d'Andorra la Vella, Sergi González, ha informat que es reunirà la setmana vinent amb Marsol per parlar sobre el projecte per aixecar un bloc de pisos al Cedre on li exposaran els treballs que han realitzat amb un estudi d'arquitectura, i espera que el puguin tirar endavant gràcies a la bona sintonia que tenen.

Finalment, quant als estudis de càrrega, ha detallat que encara els estan treballant i per això no ha volgut avançar cap valoració. Tot i així, explica que la parròquia no està en nivells crítics ni alarmants i que queda espai per desenvolupar, diu, "la parròquia que volem".

Sigue el canal de la SER en WhatsApp
Encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

Suscríbete ahora
Arnald Sanllehy

Arnald Sanllehy

Periodista a Ràdio SER Principat d’Andorra des del 2019. Condueix l’Aquí Andorra, El Balcó Andorra i...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00