Fútbol

L'FC Andorra podria seguir al Nacional fins que estigui enllestit el nou camp de la FAF

Govern aposta perquè l'entitat tricolor jugui a Encamp a partir de desembre mentre no tinguin disponible l'estadi de Borda Mateu

La ministra d'Esports, Mònica Bonell / SFGA

És la proposta i la solució que plantejarà l'executiu a totes les parts implicades en l'assumpte de l'estadi Nacional. En declaracions al Diari d'Andorra, la ministra d'esports Mònica Bonell va explicar que volen evitar que l'FC Andorra marxi a jugar fora del país mentre no tingui el seu propi camp i que les noves instal·lacions de la Federació de Futbol han de servir com a seu temporal del club tricolor, ja que s'espera que compleixi els requisits de la lliga. Però fins que no estigui construït, l'FC Andorra haurà de trobar un espai com a mínim per aquests quatre mesos.

L'estadi Nacional és l'únic equipament a hores d'ara sotmès als criteris de la Segona Divisió Espanyola i la voluntat de Govern és la d'arribar amb un acord entre els dos esports. Encara que perquè es donin aquestes circumstàncies, el Comú d'Encamp haurà d'acceptar les peticions de la cúpula del rugbi i haurà de fer totes les millores al camp de Prada de Moles. En tot cas, l'ús del Nacional per part del futbol només seria viable fins a desembre perquè es preveu que sigui un dels escenaris importants en el desenvolupament dels jocs dels petits estats de 2025.

Sobre aquest esdeveniment, la ministra Bonell va assenyalar que l'executiu no pot prendre part de les reformes estructurals del Comunal perquè són propietat del Comú d'Andorra la Vella; però el consol de la capital, Sergi González, s'ha pronunciat amb relació aquesta qüestió afirmant que no descarta la participació econòmica tant de Govern com del COA per buscar el millor encaix possible. El que sí ha confirmat són les partides pressupostades que va demanar la federació d'atletisme per fer les millores a la pista de competició.

Sigue el canal de la SER en WhatsApp
Encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

Suscríbete ahora
 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00