Política

Espot nega discrepàncies internes a Demòcrates per la llei de l'habitatge

El cap de Govern afirma que és una situació normal a dins d'una formació, especialment en una on conviuen diferents sensibilitats, algunes més conservadores i altres més progressistes

El cap de Govern, durant la Fira de Sant Jordi a la Plaça del Poble d'Andorra la Vella / SFGA

Andorra la Vella

La reunió que van celebrar el dilluns diversos membres del partit va evidenciar que la posició no era unànime al respecte d'aquest projecte de llei que vol impulsar l'executiu, però tal com assegura el cap de Govern, Xavier Espot, és una situació normal a dins d'una formació, especialment una com els taronges que abracen la centralitat política i on conviuen diferents sensibilitats, algunes més conservadores i altres més progressistes.

Afirma que la reunió, que va durar unes dues hores, va servir per demostrar que tots estan convençuts que cal actuar per l'interès general, independentment que això vagi en contra o pugui perjudicar algun col·lectiu en concret. El que sí que admet, és que caldrà acompanyar-la de salvaguardes per garantir la seguretat jurídica.

D'aquesta manera, considera que la trobada va ser positiva i productiva i que mostrar posicions diferents no fa altra cosa que demostrar que els partits estan vius internaments. Tot i així, apunta a la voluntat d'alguns mitjans el fet d'exacerbar-les quan només es tracta d'un debat intern i legítim.

Sigue el canal de la SER en WhatsApp
Encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

Suscríbete ahora
Arnald Sanllehy

Arnald Sanllehy

Periodista a Ràdio SER Principat d’Andorra des del 2019. Condueix l’Aquí Andorra, El Balcó Andorra i...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00