Ocio y cultura

Els autors nacionals escalfen un Sant Jordi glaçat

La producció andorrana i d'escriptors residents ha crescut significativament i saixí s'ha constat en les signatures de llibres que han programat Sant Julià de Lòria, Andorra la Vella i Escaldes Engordany

La Fira de Sant Jordi instal·lada a la plaça del Poble d'Andorra la Vella / Comú ALV

Andorra la Vella

La producció d'autors propis i residents ha crescut de manera molt significativa, especialment després de la pandèmia, i així s'ha constat en les signatures de llibres que Sant Julià de Lòria, Andorra la Vella, i Escaldes Engordany que han reunit una vintena d'escriptors.

Així ho han destacat el Cap de Govern, Xavier Espot, i el cònsol major de la capital, Sergi González, durant la visita que han fet a la plaça del poble. Diu Espot que el rècord de llibres editats al país, o escrits per andorrans i residents és una mostra que cal continuar acompanyant el sector i per això animava a tothom a regalar llibres fets aquí, o per gent d'aquí.

González ha destacat el creixement que s'ha produït en els darrers anys i, tot parlant amb els paradistes, malgrat el fred que ha fet, està convençut que han tingut una bona jornada.

Cal destacar que a la capital hi havia una cinquantena de parades, de les quals més de la meitat eren de llibres, i han signat uns 25 autors. A Sant Julià i Escaldes han tingut xifres similars, amb una vintena de parades dedicades a la literatura, les roses i també a les manualitats, a més d'una vintena d'escriptors preparats per signar com mana la tradició.

Sigue el canal de la SER en WhatsApp
Encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

Suscríbete ahora
Arnald Sanllehy

Arnald Sanllehy

Periodista a Ràdio SER Principat d’Andorra des del 2019. Condueix l’Aquí Andorra, El Balcó Andorra i...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00