Política

Torres admet la preocupació dels allotjaments turístics amb la llei de creixement sostenible

El ministre de Turisme defensa que es pren una decisió pensant en un bé superior, com és aconseguir més pisos i si és possible a un preu més barat

El ministre de Turisme i Comerç, Jordi Torres. / ANA

Andorra la Vella

El ministre de Turisme i Comerç, Jordi Torres, es va reunir la setmana passada amb les associacions hoteleres i dels allotjaments turístics per detallar-los el projecte de llei que volen impulsar i que entre altres qüestions planteja la reducció de les places disponibles. En aquest punt, confirma que els seus propietaris estan preocupats, però defensa que es pren pensant en un bé superior, com és aconseguir més pisos i si és possible a un preu més barat.

Per altra banda, el sector hoteler li va parlar de la necessitat de mantenir les plantilles i, per tant, que la reducció de les quotes els afectarà negativament als negocis i als serveis que presten, però el ministre entén que cal limitar-les perquè han contribuït decisivament a augmentar la població, la qual, afirma, està en uns límits que difícilment el territori pot absorbir.

Sigue el canal de la SER en WhatsApp
Encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

Suscríbete ahora
Arnald Sanllehy

Arnald Sanllehy

Periodista a Ràdio SER Principat d’Andorra des del 2019. Condueix l’Aquí Andorra, El Balcó Andorra i...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00