Sociedad

Una esllavissada a la carretera d'Anyós genera importants retencions al centre de la Massana

Per causes que encara s'investiguen, el despreniment no ha causat danys personals ni materials, però les tasques de neteja sí que han obligat a tancar l'accés rodat

Els treballs de neteja de les vies s'allargaran uns dies / Comú de la Massana

Andorra la Vella

El cos de bombers ha rebut l'avís, per part de la policia als volts de quarts de sis de la matinada, perquè s'ha produït un "important" despreniment de terres al vial d'accés a la urbanització El Cortalet, i tota la pedra ha caigut a la carretera secundària que uneix les poblacions d'Anyós i l'Aldosa. Per causes que encara s'investiguen, aquesta esllavissada no ha causat danys personals ni materials, però les tasques de neteja sí que han obligat a tancar l'accés, així que tot el trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana i ha provocat importants retencions.

La cònsol major, Eva Sansa, ha explicat que els treballs de neteja de la via s'allargaran uns quants dies i que de moment estan avaluant els danys i assegurant la zona. En aquest sentit, diu que pròximament instal·laran un semàfor per donar pas a la carretera secundària, mentre que sí que caldrà tallar l'accés de manera puntual fins a les urbanitzacions. Això sí, instal·laran aparcaments perquè els veïns puguin deixar els seus vehicles.

La cònsol recorda que tant la carretera com el mur de pedra on s'assentava era molt antic i que per això, els tècnics del comú fan inspeccions i revisen l'estat dels trams que poden ser més complicats. Unes tasques que prenen especial importància a la primavera i a la tardor amb els canvis sobtats de temperatura perquè incideixen en el seu estat.

Sigue el canal de la SER en WhatsApp
Encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

Suscríbete ahora
Arnald Sanllehy

Arnald Sanllehy

Periodista a Ràdio SER Principat d’Andorra des del 2019. Condueix l’Aquí Andorra, El Balcó Andorra i...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00