Economía y negocios

Sant Julià aprova un pressupost equilibrat de 24 milions d'euros

La sessió de comú ha servit per aprovar la limitació horària de circulació dels camions per les carreteres secundàries fins als abocadors

Sessió del consell de comú lauredià / ANA

Andorra la Vella

La majoria de desperta Laurèdia ha validat els seus primers comptes i del marc pressupostari que els acompanya amb l'abstenció de la minoria d'Unió Laurediana i Demòcrates, pel qual preveu uns ingressos i unes despeses que voltaran aquests 24 milions d'euros. Un 12% més que l'any passat. Respecte el primer capítol, es veurà afavorit per l'increment de les taxes sobre la construcció i pels diners que recuperaran de l'asseguradora del centre cultural. Per contra, el segon també creix significativament, en part per la inflació, però també perquè la inversió serà de nou milions d'euros, una xifra que s'explica perquè destinaran 5,5 milions, a la reconstrucció d'aquesta infraestructura.

La sessió de comú ha servit per aprovar la limitació horària de circulació dels camions per les carreteres secundàries fins als abocadors. Diu el cònsol major Cerni Cairat, que aquesta és la segona mesura que impulsen per controlar-los, ja que la primera va ser limitar-ne l'accés a les obres que no fossin de la parròquia. En aquest punt, el conseller de la minoria, Josep Majora, entén que la mesura hauria de ser limitar directament el nombre de camions, perquè l'únic que aconseguiran serà que n'hi hagi més quan se'ls permeti circular.

Finalment, Cairat ha anunciat que una empresa vol desenvolupar un parc logístic en un terreny situat a la zona de la Riberola, i que aprofitant la cessió urbanística corresponent, voldran instal·lar una deixalleria i uns magatzems comunals.

Sigue el canal de la SER en WhatsApp
Encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

Suscríbete ahora
Arnald Sanllehy

Arnald Sanllehy

Periodista a Ràdio SER Principat d’Andorra des del 2019. Condueix l’Aquí Andorra, El Balcó Andorra i...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00