Economía y negocios

Més de 5.500 persones han aterrat a l'aeroport d'Andorra-La Seu aquest any

El vol fins a Palma juntament amb el de Madrid han liderat l'arribada de passatgers a l'aeròdrom que ha doblat els que va tenir l'any passat

La infraestructura tindrà nou hangars més i un edifici d'oficines / ANA

Andorra la Vella

El vol fins a Palma juntament amb el de Madrid han liderat l'arribada de passatgers a l'aeròdrom, pel qual han passat 5.546 persones durant el primer trimestre de l'any. Són més del doble dels que va tenir l'any passat. Aquestes dades s'han donat a conèixer durant la Taula Estratègica de l'aeroport d'Andorra-La Seu, des d'on s'ha decidit aixecar nou hangars més a causa de l'alta demanda d'empreses del sector de l'aviació que necessiten infraestructures d'aquestes característiques. També es construirà un edifici d'oficines, un vertiport per a drons i un nou aparcament de vehicles.

En el marc d'aquesta trobada, el secretari d'Estat de Transició Energètica, Transports i Mobilitat, David Forné, ha rebut la visita oficial del secretari general de la Generalitat, Joan Jaume, i del secretari de Mobilitat i Infraestructures, Marc Sanglas, els quals li han explicat que continuen treballant en la connexió ferroviària amb el Principat des de Barcelona. L'estudi encara es troba en fase de redacció i el presentaran en els pròxims mesos. En aquest punt, Forné els ha parlat dels seus estudis per millorar sobre el transport segregat i considera que tots dos podrien anar coordinats.

La trobada ha servit per aprofundir en les relacions de bon veïnatge en matèria d'infraestructures i connexions terrestres i aèries, amb la finalitat de facilitar la promoció turística, les relacions econòmiques i empresarials i el desenclavament del territori pirinenc.

Sigue el canal de la SER en WhatsApp
Encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

Suscríbete ahora
 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00