Política

L'ILP no estarà enllestida per la manifestació de l'U de maig

Gabriel Ubach es compromet a tenir un esborrany que reguli l'habitatge, els salaris i també el cost de vida

El secretari general de la Unió Sindical d'Andorra, Gabriel Ubach

Andorra la Vella

El secretari general de l'US'dA, Gabriel Ubach, ha reconegut que segurament no arribaran a tenir enllestida la Iniciativa Legislativa Popular per commemorar el dia del Treball. La idea era presentar-la aleshores, però ara només es compromet a tenir un esborrany. Entre els motius que ha esgrimit hi ha la complexitat del text, tenint en compte que vol regular l'habitatge, els salaris i també el cost de vida, a més de contactar amb tots els sectors socials. També perquè s'ha modificat legislativament el mecanisme per fer-la i d'aquí que hagin demanat ajuda al Consell General perquè els remetin el nou text.

Quan a la manifestació, ja l'han presentat al Govern i només els falta reunir-se amb els departaments de Protecció Civil, Policia i Circulació la setmana vinent. Confia que serà molt més multitudinària que la darrera que es va fer, el novembre passat, ja que si aleshores el focus era només l'habitatge, aquesta engloba molts més elements.

Cal recordar que l'any passat no es va celebrar perquè tot just s'havien celebrat les eleccions generals i el Govern ni tan sols estava constituït.

Sigue el canal de la SER en WhatsApp
Encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

Suscríbete ahora
Arnald Sanllehy

Arnald Sanllehy

Periodista a Ràdio SER Principat d’Andorra des del 2019. Condueix l’Aquí Andorra, El Balcó Andorra i...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00