Economía y negocios

La Massana crearà un mirador astronòmic al coll de la botella

La corporació preveu que costarà uns 50.000 euros i consistirà en una plataforma circular, d'uns 10 metres de diàmetre, i un panell interpretatiu del paisatge del cel nocturn

Fotos d’una observació des del Coll de la Botella. / Alcafilms

Andorra la Vella

La corporació ha licitat el concurs per fer les obres d'aquesta nova atracció turística que estarà a l'aire lliure i que ha de ser un dels millors punts per a l'observació de la Via Làctia. La previsió és que costi uns 50.000 euros i consistirà amb una plataforma circular, d'uns 10 metres de diàmetre, amb una rosa dels vents on els aficionats a l'astronomia es podran instal·lar amb el seu telescopi o càmera fotogràfica, i un panell interpretatiu del paisatge del cel nocturn.

Diu el cònsol menor, Roger Fité, que mantenen l'aposta per aquest tipus de turisme que va a l'alça, i que contribueix a la sostenibilitat del model de país.

Des del comú destaquen que les accions que han impulsat al voltant de l'astroturisme han tingut una gran acceptació i, de fet, la darrera, que serà aquest dissabte amb motiu del Dia Mundial Starlight, ja ha exhaurit les places disponibles.

Sigue el canal de la SER en WhatsApp
Encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

Suscríbete ahora
Arnald Sanllehy

Arnald Sanllehy

Periodista a Ràdio SER Principat d’Andorra des del 2019. Condueix l’Aquí Andorra, El Balcó Andorra i...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00