Política

Govern reafirma el compromís amb el projecte dels pisos tutelats de Sant Julià

El ministre Portaveu insisteix que cal trobar un equilibri entre l'aportació que ha de fer el comú i la de l'executiu, però està convençut que tirarà endavant

La parcel·la de terreny on s'aixecaran els tres edificis del projecte de pisos tutelats a Sant Julià de Lòria / ANA

Andorra la Vella

El complex residencial destinat a la gent gran que la corporació laurediana vol aixecar a l'entrada de la parròquia, tindrà la participació financera de l'executiu. Ho va avançar el cap de Govern, Xavier Espot, i ho ha confirmat el ministre Portaveu, Guillem Casal, el qual, però insisteix que cal trobar un equilibri entre l'aportació que ha de fer el comú i la de l'executiu. Cal recordar que aleshores Espot va xifrar en sis milions d'euros el que li demanaven des de Sant Julià, mentre que ells en posaven només un. Una dada, però que va corregir ahir la cònsol menor, Sofia Cortesao, quan va xifrar en quatre els milions que posaran ells.

Sigui com sigui, diu Casal que més enllà de la xifra econòmica, consideren que serà un projecte positiu i està convençut que es tirarà endavant.

Per altra banda, ha comentat que el Govern ha creat una partida de 145.000 euros per remodelar les instal·lacions de les estacions depuradores d'aigües del Pas de la Casa, que és la més antiga del país, i de Canillo.

Sigue el canal de la SER en WhatsApp
Encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

Suscríbete ahora
 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00