Política

El PS no donarà suport a Montaner per portar el pla de xoc sobre l'habitatge al Constitucional

El president del partit, Pere Baró, lamenta les formes del Govern, però recorda que estan d'acord amb algunes mesures que preveu

El preisdent del PS, Pere Baró / PSA

Andorra la Vella

El president del partit, Pere Baró, ha recordat que des de la seva formació estan a favor de moltes mesures que preveu el futur projecte de llei, malgrat que carrega contra l'executiu perquè les va avançar sense tenir un text sobre el qual treballar. Recorda que ells portaven al programa electoral accions com ara la cessió temporal dels pisos buits o sobre els pisos turístics, i en aquest punt torna a carregar per les maneres de fer del Govern que han deixat en pura "pantomima" la taula de treball sobre l'habitatge. Malgrat això, no donarà suport a Andorra Endavant si els busca per portar la llei al Tribunal Constitucional. Cal recordar que per fer aquest tràmit necessiten una cinquena part dels consellers generals i la formació de Montaner només en té tres.

Quant a la proposta de la coordinadora per l'habitatge digne sobre la reforma de la llei d'arrendaments per incrementar les sancions per aquells propietaris que apliquin la trampa del fill, diu que té pendent una reunió amb ells i que espera fer-la en els pròxims dies.

Sigue el canal de la SER en WhatsApp
Encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

Suscríbete ahora
Arnald Sanllehy

Arnald Sanllehy

Periodista a Ràdio SER Principat d’Andorra des del 2019. Condueix l’Aquí Andorra, El Balcó Andorra i...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00