Política

El PS demana pels projectes finançats per la taxa turística

Pere baró celebra que el Govern parli de la vinyeta, però entén que cal implantar-la de forma consensuada amb el sector

Hotels a Andorra la Vella. / Arxiu/ANA

Andorra la Vella

El conseller general, Pere Baró, ha detallat la pregunta escrita, dirigida al ministeri de Turisme i Comerç, per conèixer els programes que va finançar l'any passat amb la recaptació de la taxa turística. Recorda que sempre s'ha dit que és finalista i que els diners han de reinvertir-se en projectes que millorin la formació i l'atenció del turisme. A més, tal com ha explicat el ministre titular, Jordi Torres, s'apostarà per aquells que incideixin en el medi ambient, de manera que ha demanat explícitament a on s'ha destinat.

Des del PS estan a favor de la taxa, però entenen que cal un control major de la recaptació i no només culpar als hotelers com fa el Govern, afirma. En aquest punt, celebra que també es parli d'implantar una vinyeta turística, però entén que cal aplicar-la a partir del consens amb el sector i no com actua l'executiu de forma directa.

Sigue el canal de la SER en WhatsApp
Encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

Suscríbete ahora
Arnald Sanllehy

Arnald Sanllehy

Periodista a Ràdio SER Principat d’Andorra des del 2019. Condueix l’Aquí Andorra, El Balcó Andorra i...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00