Política

El Govern estudia les accions contra l'empresa que va estafar uns treballadors peruans

El secretari d'Estat de Treball, Jordi Pui, es va reunir amb el representant dels ciutadans peruans i des d'Afers Exteriors van iniciar les comunicacions diplomàtiques amb els seus homòlegs per esclarir els fets

Departament de treball / Arxiu

Andorra la Vella

El departament de Treball continua sense tenir cap denúncia sobre aquest afer, destapat fa unes setmanes i que va portar uns quants treballadors d'aquest país fins al Principat amb una falsa promesa de treballar al sector de la construcció. Malgrat això, el Govern en té coneixement i el secretari d'Estat, Jordi Pui, es va reunir la setmana passada amb el representant dels ciutadans peruans i des d'afers exteriors van iniciar les comunicacions diplomàtiques amb els seus homòlegs per esclarir els fets.

Diu Casal que fruit d'aquestes investigacions depuraran totes les responsabilitats que s'esdevinguin.

També ha comentat que el cap de Govern, Xavier Espot, s'ha reunit amb la primera ministra de Lituània amb qui han parlat sobre la situació política internacional i també sobre l'acord d'associació i la transició energètica. Respecte al primer punt, ha comunicat que Andorra finançarà la reconstrucció d'una escola a Ucraïna. A més, els dos països han aprofitat la visita per signar un acord de no doble imposició.

Sigue el canal de la SER en WhatsApp
Encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

Suscríbete ahora
 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00