Política

Casal nega que el Tribunal d'Estrasburg hagi acceptat cap demanda per possible frau electoral

El ministre Portaveu ha detallat que segurament el que va rebre Campos és el justificant del rebut i aquest no prejutja si s'entrarà, o no, a tràmit

El ministre Portaveu, Guillem Casal / SFGA

Andorra la Vella

El ministre Portaveu, Guillem Casal, ha assegurat que l'executiu no ha rebut cap notificació per part del Tribunal Europeu dels Drets Humans, on expliqui que ha acceptat la demanda presentada per l'advocat Emili Campos, per un possible frau electoral a les eleccions generals, tal com ell mateix va explicar. En aquest punt, ha detallat que segurament el que ha rebut Campos és el justificant del rebut i aquest no prejutja si s'entrarà, o no, a tràmit.

Per altra banda, ha explicat que ja tenen els tres candidats per rellevar Pere Pastor, com a jutge d'aquest Tribunal a proposta d'Andorra i ara caldrà que un comitè els validi per enviar-les al Consell d'Europa i que al juny, decideixin quin d'ells ocuparà aquesta posició.

Qüestionat per la necessitat de modificar la llei del referèndum per celebrar la ratificació de l'acord d'associació, Casal diu que amb la legislació actual és suficient i que no es plantegen canviar-la. El que cal, insisteix, és fer el procediment de forma transparent i senzilla.

Sigue el canal de la SER en WhatsApp
Encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

Suscríbete ahora
 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00