Sociedad

Menys donacions de les esperades a la segona campanya de donació de sang

Creu Roja va rebre 214, una xifra lleugerament inferior a la de l'any passat, quan van superar les 230 i també als objectius marcats, que eren fregar les 250

De les 214 donacions rebudes, 196 van ser efectives i les 18 restants es van quedar com a oferiments / CREU ROJA

Andorra la Vella

La Creu Roja i el Bàsquet Club Andorra van organitzar ahir la segona iniciativa de recollida de plasma sanguini en benefici del banc de sang i de teixits de Catalunya, i va aconseguir 214 donacions, de les quals 196 van ser efectives i les 18 restants es consideren com a oferiment. Aquesta xifra és lleugerament inferior a la de l'any passat, quan van superar les 230 i també als objectius marcats, que eren fregar les 250.

Malgrat tot, des de l'ONG valoren molt positivament el resultat, tant per la xifra que és important, com per l'experiència, ja que durant tot el dia van tenir donants. Cal destacar que a banda dels habituals, també n'hi va haver una trentena de nous. Per altra banda, també van aconseguir 16 donants de medul·la òssia, entre ells un dels jugadors del MoraBanc Andorra, Felipe dos Anjos.

La pròxima campanya serà del nou a l'11 de juliol i es farà amb la col·laboració del SAAS i del Centre Comercial Andorrà - Super U.

Sigue el canal de la SER en WhatsApp
Encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

Suscríbete ahora
 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00