Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Dominique Janssen: "Necessito temps per assimilar el que vam viure al Camp Nou, és una bogeria"

Al 'Què t'hi jugues!' parlem amb la capitana del Wolfsburg abans de jugar contra el Barça la tornada de les semifinals de la Champions

Dominique Janssen: "Necessito temps per assimilar el que vam viure al Camp Nou, és una bogeria"

07:42

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1651236601311/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Aquest matí al 'Què t'hi Jugues!' hem parlat amb Dominique Janssen, capitana del Wolfsburg, abans que demà rebin al FC Barcelona en el partit de tornada de les semifinals de la Champions, i després de batre el rècord d'assistència al Camp Nou en el partit d'anada que va guanyar el Barça per 5-1. "Els primers dies van ser durs, són resultats difícils de pair, però tornem a estar unides, i toca centrar tota la nostra energia per fer-ho el millor possible a la tornada", ha valorat la capitana del Wolfsburg a SER Catalunya.

Sobre el resultat de l'anada, la jugadora ha afirmat que "vam tenir un mal dia, sabem que ho podem fer molt millor del que ho vam fer al Camp Nou", i ha expressat la seva voluntat de millorar la imatge del seu futbol: "volem demostrar al món la nostra qualitat, perquè la imatge que vam donar al Camp Nou no ens agrada gens".

El rècord d'assistència al Camp Nou

Dominique Janssen ha parlat també sobre l'experiència que va suposar jugar al Camp Nou amb més de 90.000 aficionats a la grada. "Va ser un xut d'energia quan vam saltar a la gespa i ens van xiular, perquè quan jugues fora de casa és l'ambient que esperes", ha valorat, i també ha confessat que "potser estàvem sobrepassades, i ens va costar uns minuts trobar-nos còmodes i jugar bé a futbol".

La capitana del Wolfsburg també ha afirmat que encara no han assimilat tot el que van viure al Camp Nou. "Encara crec que necessito més temps per assimilar el que vam viure. Ho penso i és molt boig... Crec que en uns anys els hi podré explicar als meus fills que jo vaig jugar al Camp Nou davant de tota aquella gent", ha afirmat, i ha sentenciat: "mirava per la televisió partits del Barça masculí i flipava només de pensar que jo podria estar allà davant de 90.000 persones. Veure com el Barça femení omple l'estadi com ho fan els homes és increïble".

La jugadora també ha elogiat la progressió del Barça i del futbol femení en general. "Ja es veu que el Barça ha crescut i ha fet les coses molt bé. És molt bonic veure com està creixent el futbol femení en general, com es mobilitza la gent als estadis... El que vam viure al Camp Nou va ser molt especial, el Barça és aquell equip a què vols que li vagin bé coses", ha assegurat, i ha mostrat la seva admiració pel Barça: "El Barça és un equip amb qui ens volem comparar, perquè crec que són un dels millors equips del món".

El partit de tornada

"Sabem del que som capaces, sabem on vam fallar i sabem que no vam jugar com nosaltres volíem. Ara l'únic que volem és mostrar al món el què és el Wolfsburg", ha assegurat la jugadora del Wolfsburg al 'Què t'hi jugues!', qui ha analitzat les possibilitats que tenen per revertir l'eliminatòria. "Pot passar un miracle, però en tot cas nosaltres intentarem lluitar-ho, ho donarem tot i a veure si ho aconseguim".

"Hem d'intentar frenar les transicions del Barça. Tenen jugadores que corren molt, davanteres i migcampistes que es mouen en profunditat, i hem d'assegurar-nos que defensem millor que al Camp Nou", ha afirmat Dominique Janssen sobre el FC Barcelona, qui ha destacat també que demà a Alemanya hi haurà rècord d'assistència. "Aquest Wolfsburg-Barça també suposa un pas endavant a Alemanya. Estem molt emocionades per rebre al Barça i perquè vingui l'afició a l'estadi. Seria genial aconseguir més assistència", ha dit la capitana del Wolfsburg a SER Catalunya.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00