Sociedad

Una Fira d'Estocs amb novetats

Es podrà demanar que duguin les compres a casa i l'entrada tornarà a ser gratuïta

Torna una de les fires comercials més concorregudes de gent de l'illa. / Arxiu Ràdio Menorca

Maó

Des d'aquest proper divendres dia 4 fins al diumenge 6 de març, torna la Fira d’Estocs de Menorca al recinte firal de Maó. Divendres i dissabte, de 10:00 a 20:00 i diumenge, de 10:00 a 19:00 h.

En aquesta 17a edició les novetats principals respecte a anys anteriors són que l'entrada és lliure pel públic en general i, que per primera vegada, s'ha habilitat un servei gratuït de lliurament a domicili de les compres realitzades a la mateixa Fira. L´esdeveniment també compta amb una zona infantil pels més petits.

La fira comptarà amb prop de 600 m² d'exposició i venda en moda, complements, calçat, llenceria, tèxtil de la llar, comerç just, joguines, papereria, informàtica, telecomunicacions i transport.

Reobrir la fira suposa reprendre la normalitat després de la pandèmia. Des de la organització s’apunta que el seu objectiu és doble. Oferir una oportunitat al consumidor per aconseguir productes a un preu rebaixat. I, pel petit comerç, fortament castigat per la Covid, donar una sortida més als seus productes per poder fer front millor a les compres de noves temporades i col·leccions.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00