Vídeo

CONSEJO DE MINISTROS Sigue en directo la rueda de prensa tras la reunión ministerial en la Moncloa

Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol | Deportes

Cazorla: "Xavi es muy cercano al futbolista, entiende mucho al jugador"

Al 'Què t'hi jugues!' felicitem Santi Cazorla després de proclamar-se campió de la lliga de Qatar amb l'Al-Saad

Cazorla: "Xavi es muy cercano al futbolista, entiende mucho al jugador"

12:34

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1645622865998/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Aquest cap de setmana l'Al-Sadd s'ha proclamat matemàticament campió de la lliga de Qatar i al 'Què t'hi Jugues!' hem parlat amb un dels seus futbolistes, l'espanyol Santi Cazorla per valorar la temporada i analitzar la importància que ha tingut Xavi Hernández al club qatarí. "Estoy contento después de volver a ganar el título de liga. Ahora tenemos más competiciones por delante así que a ver si podemos seguir consiguiendo éxitos", ha valorat Cazorla a SER Catalunya, qui ha afegit que "estoy satisfecho, disfruto mucho y el equipo me ayuda a disfrutar".

D'altra banda, Cazorla acaba contracte amb l'Al Sadd aquesta temporada, i el centrecampista ha manifestat la seva voluntat de continuar un any més. "Acabo contrato ahora en verano, hay una opción por ambas partes de continuar un año más, estoy esperando a ver si el club me confirma esa opción y en base a eso decidirme", ha explicat Santi Cazorla al 'Què t'hi jugues!'.

La influència de Xavi a l'Al Sadd

Santi Cazorla ha destacat al 'Què t'hi Jugues!' la importància que ha tingut Xavi Hernández a l'Al Sadd. "Desde que estuvo Xavi tenemos una filosofía de fútbol que es la que a mí siempre me ha gustado", ha analitzat.

A més, el futbolista espanyol ha atribuït part del mèrit del títol de lliga al mateix Xavi, ja que va ser entrenador de l'equip durant la primera part de la temporada. "Xavi ha dejado muchísima huella, esto es parte de él y del staff también", ha dit Cazorla, qui també ha elogiat a Xavi com a tècnic i com a persona: "Todos tenemos un recuerdo de Xavi imborrable, ha dejado huella en lo profesional y en lo personal".

El Barça de Xavi

Santi Cazorla també ha parlat de la situació del FC Barcelona i ha destacat el paper de Xavi com a líder des de la banqueta. "Ha cogido las riendas en el momento más complicado de los últimos años del FC Barcelona, pero si alguien está capacitado para darle la vuelta a esa situación, es Xavi", ha opinat.

Amb el centrecampista de l'Al Sadd també hem analitzat el model de joc pel qual aposta Xavi i Cazorla ha destacat que la manera de jugar de Xavi és la que necessita el Barça. "Si le dejan trabajar van a llegar los resultados y se va a ver un Barcelona diferente. Su ideología es la que tiene el Barcelona de siempre: apretar arriba, apretar sin pérdida, ser protagonistas con la pelota...", ha valorat.

A més Cazorla també ha destacat el canvi del Xavi Hernández jugador a l'entrenador. "Noté un cambio en él de jugador a entrenador que yo creo que es importante para su carrera", ha assegurat, i ha parlat també del seu caràcter al vestuari: "El primer día que llegué me sorprendió mucho el carácter, la bronca que nos echó después de una primera parte que no habíamos jugado bien", ha recordat.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00