Hora 14 la Vall d'AlbaidaHora 14 la Vall d'Albaida
Actualidad

Albaida celebra aquest 2022 l’any Eduardo Torres

Durant tot l'any es faran concerts, jornades monogràfiques i publicacions per difondre la seua obra

Cartell commemoratiu de l'any Eduardo Torres

La ciutat d’Albaida ha iniciat ja les activitats de l'Any Eduardo Torres. Es tracta d'un dels compositors més grans de l'Estat Espanyol, amic de Falla, Segrelles o de Lorca i que va nàixer fa 150 anys precisament a la ciutat d’Albaida.

Durant aquest 2022 es preveuen concerts, jornades monogràfiques sobre el seu treball i possibles publicacions per a difondre la vida i obra d'un dels mestres més universals de la música que va viure a cavall entre els segles XIX i XX.

Des de l'Ajuntament s'ha constituït una Comissió d'organització de l'Any Eduardo Torres amb entitats festives i culturals, així com amb persones expertes en la seua obra per a coordinar i planificar tota la programació d’aquest any.

Com a curiositat respecte a la figura d'Eduardo Torres, des de l'Ajuntament d'Albaida expliquen que de menut en Albaida li deien 'El Bufa Notes', degut a la seua capacitat de xiular completes les melodies que havia escoltat tant sols uns minuts.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00