PROGRAMAS

SER Catalunya

(cambiar)

0-9

 • 10 anys després, reciclem més!

  L'Agència Catalana de Residus recupera l'esperit de la campanya "Envàs, on vas?", aprofitant que es compleixen deu anys del seu llançament.

a

 • Agafa el telèfon

  Un programa fet sobre la marxa. Un tema escollit a l'atzar es desenvolupa amb les aportacions que fan algunes persones a qui truquem sense avisar

 • Això els egipcis ja ho feien

  L'egiptòloga Irene Cordón connecta el nostre món amb un dels primers grans imperis de la humanitat. És veritat que tot el que vivim ara com a civilització ja ho havien experimentat els egipcis? La passió de l'Irene per l'antic Egipte inunda cada dos dimecres l'estudi de SER Catalunya al programa 'El Balcó'.

 • Al teatre amb Rosa Badia

  La periodista cultural experta en teatre, Rosa Badia, recorre els teatres de casa nostra, ens explica els seus secrets i conversa amb autors, directors i actors.

 • Aquí Catalunya

  L’actualitat de Catalunya, amb tots els punts de vista, les entrevistes i la informació, amb Pablo Tallón

c

 • Cap Nen Sense Joguina

  De de fa més de 50 anys, Cap Nen Sense Joguina centra els seus esforços en aconseguir fer realitat els somnis dels nens i les nenes sense recursos de Barcelona i vetlla per a què puguin viure la màgia del dia de Reis amb joguines

 • Converses d’en Ramoneda

  El filòsof i periodista Josep Ramoneda conversa tranquil·lament amb personatges que li interessen del món de la ciència, l'art, la literatura, la gastronomia... Cada setmana tria un convidat per parlar-hi amb temps, sense pressa i poder fer-li preguntes amb profunditat.

e

 • El Balcó

  L'anàlisi de l'actualitat, amb entrevistes, reportatges, tertúlies i tota la información, amb Anna Puigboltas

 • El consultori del doctor Ruïna

  Els periodistes Tomàs Fuentes i Ignasi Taltavull recomanen als oients què fer en les situacions més incòmodes i ruïnoses que ens expliquen.

 • El llibre de la Susanna

  Un cop a la setmana, la periodista Susanna Ruiz arriba al programa 'El Balcó' amb un llibre sota el braç. Autors i gèneres de tota mena, explicats a través de la mirada lectora de la Susanna. Deu minuts de ràdio que gairebé t'obliguen a anar directament a la biblioteca o la llibreria.

 • El Repertori d´en Litus

  Cada setmana aquest "cantant de pub vingut a més" -com li agrada definir-se- ens toca algun dels temes més emblemàtics de la història de la música, el dissecciona i l'envolta d'anècdotes pròpies i alienes. Molts el coneixereu per ser el cantant del Buenafuente.

 • El tren de la Història

  L’historiador i divulgador Xavier Carmaniu, recorre les vies del passat. Els nostres viatges ens porten als fets històrics més importants, d’altres ens permeten conèixer llocs transcendents, i també fem recorreguts biogràfics. Sempre acompanyats dels millors experts, a qui escoltem i deixem parlar perquè ens facin de guies del passat.

 • Els Increïbles

  Referents de diferents àmbits, com la interpretació, la música, l'humor o la cuina reflexionen sobre l'èxit, la seva professió i els plans de futur. Aquest espai té el seu origen al programa 'Aquí Catalunya', de SER Catalunya, de Pablo Tallón.

 • Esplaix

  El magazine d’estiu que buscarà les grans històries de Catalunya

f

 • Fugim d’Estudi

  Un viatge per l'univers creatiu de Catalunya. 14 personatges de la cultura ens descobreixen els llocs on expressen el seu talent

g

 • Generació Z amb Iago Moreno

  El sociòleg Iago Moreno analitza cada setmana un fenomen de l'actualitat, normalment relacionat amb tendències, xarxes o cultura: política digital (com la importància dels mems i el Tiktok a l'hora d'enviar missatges polítics) o senzillament coses que estan passant, que arriben a milions de persones, però que per moltes altres passen desapercebudes.

h

 • Hora 14 Catalunya

  De dilluns a divendres, de 14:05 a 14:30. Informatiu amb tota l’actualitat de Catalunya

l

m

 • Manual d’instrucció

  La periodista de la SER Andrea Villoria s'endinsa en els secrets de la crònica negra a través dels seus protagonistes: policies, fiscals, investigadors o jutges passaran pels micròfons del programa 'El Balcó' al llarg de la temporada. Una secció que és un "manual" sobre com funcionen alguns àmbits del món policial i dels successos i que aquesta temporada està en fase "d'instrucció".

p

 • Parelles de fet

  Dues persones famoses es troben i parlen d'una de les seves obsessions quotidianes o d'una preocupació banal. Cada setmana la parella de fet canvia i són dues persones diferents, que arriben a l'estudi sense saber amb qui es trobaran, com si fos una primera cita a la barra d'un bar, per parlar del seu tema.

 • Penombres

  La periodista Anna Punsí, directora de Continguts de True Crime Factory, productora de l’exitós programa ‘Crims’ de TV3, ens porta en aquest podcast successos històrics. Aquest espai té el seu origen al programa de Pablo Tallón ‘Aquí Catalunya’, de SER Catalunya.

 • Post-virals

  Personatges que han estat molt virals a Catalunya ens expliquen com van viure l'èxit fugaç i com van canviar les seves vides. Aquest espai té el seu origen al programa 'Aquí Catalunya', de SER Catalunya, de Pablo Tallón.

 • Preguntes trivials

  Experts de diverses disciplines ens ajuden a respondre preguntes quotidianes, com ara "Per què no ens podem treure les mosques de sobre?", "Per què els britànics condueixen per la dreta?" o "Per què els diaris econòmics són de color salmó?". Aquest espai té el seu origen al programa 'Aquí Catalunya', de SER Catalunya, de Pablo Tallón.

q

 • Què sona al Balcó?

  Joan Bofill escull cada dia de la setmana un artista i una cançó. Descobreix el perquè de cada selecció i aprofita per guardar les que més t'agradin a les teves llistes.

 • Què t'hi jugues!

  Informació esportiva, anàlisi, humor, rigor i espectacle, amb Sique Rodríguez i Lluís Flaquer

r

 • Rebobinem

  Recuperem les millors entrevistes de l'Arxiu Sonor de SER Catalunya, amb David Cobo

 • Rodamons

  Com que els humans encara no som capaços de teletransportar-nos, hem ideat aquest espai per fer-ho possible durant una estona. Viatgem a països llunyans de la mà d'algú que hi visqui. Per descobrir com és la vida en indrets que coneixem poc o gens, més enllà de les dades oficials. De què fa olor? Quina música hi triomfa? Quina és l'afició nacional? Aquest espai té el seu origen al programa 'Aquí Catalunya' de Pablo Tallón, a Ser Catalunya.

s

 • Senzilles i tendres

  Històries d'amor d'aquelles que guardes a la memòria. Des de persones desconegudes amb una vida que fa posar els pèls de punta fins a famosos que es van estimar incondicionalment. Què es pot arribar a fer per amor? Ho escoltem cada setmana al 'Senzilles i tendres' del programa 'El Balcó'.

t

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad