Sociedad
ELECCIONS GENERALS

Concòrdia vol modificar la llei electoral per permetre presentar propostes polítiques abans de la campanya

La formació es presenta en un acte a Escaldes com "l'alternativa a les polítiques de sempre"

Acte de presentació de candidatures de Concòrdia, aquest dilluns a Escaldes-Engordany. A la imatge, els candidats territorials de la formació de Sant Julià de Lòria. / Concòrdia

Escaldes-Engordany

Concòrdia vol modificar la llei electoral per permetre que es puguin presentar propostes polítiques abans de la campanya electoral.

El cap de llista de la formació, Cerni Escalé, es va mostrar sorprés per la decisió de la junta electoral de limitar l'acte de presentació de candidatures de la seva formació a diferència d'altres.

Així, en l'acte d'ahir a Escaldes, els membres de la candidatura no van poder avançar cap contingut del programa electoral fins que no comenci la campanya el 19 de març.

Escalé va assenyalar que la seva formació proposarà una modificació a la llei electoral.

Cerni Escalé aposta per modificar la llei electoral

00:22

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1678175955909/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

El candidat a cap de Govern de Concòrdia també va avançar que la seva formació vol modificar la llei electoral per fer-la més representativa sense avançar en quin sentit.

Concòrdia, segons Escalé, es presenta a aquestes eleccions com "l'alternativa a la política de sempre" i espera que no hi hagi cap govern amb majoria absoluta perquè es retorni al parlament la centralitat política.

Marisol Fuentes Pérez

Marisol Fuentes Pérez

Periodista llicenciada per la UAB. Des del 2007, directora de Ràdio SER Principat d’Andorra, emissora...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00