Sociedad
OBRES

Aturades cautelarment les obres de l'antic aparcament Giberga

El comú espera els resultats dels informes tècnics per decidir si es reprenen els treballs i que assegurin que no hi ha moviments ni anomalies

El cònsol de la capital, David Astrié, amb alguns dels llogaters afectats pel desallotjament del passat febrer de l'edifici situat al número 28 de l'avinguda Santa Coloma. / C.C.T.

Andorra la Vella

Les obres de l'antic aparcament Giberga, just al davant de l'edifici de l'anvinguda Santa Coloma desallotjat per esquerdes, estan aturades.

Segons fonts del comú d'Andorra la Vella, els treballs es van parar com a mesura cautelar unes setmanes abans del desallotjament del bloc situat al numero 28 de l'avinguda i a l'espera d'executar els treballs de consolidació de l'edifici afectat.

Les mateixes fonts han indicat que l'aturada es va decidir quan van aparèixer fissures a l'edifici situat just al davant però han volgut deixar clar que no es pot afirmar que hi hagi una vinculació directa entre els problemes a l'edifici i els treballs a la parcel·la.

La represa de les obres a l'antic aparcament Giberga la decidirà el comú després que els informes tècnics determinin que no hi ha cap moviment. I tot així, la corporació també deixa clar que si amb el reinici de les obres es detecta alguna anomalia es tornaran a aturar.

Marisol Fuentes Pérez

Marisol Fuentes Pérez

Periodista llicenciada per la UAB. Des del 2007, directora de Ràdio SER Principat d’Andorra, emissora...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00