Fútbol
FUTBOL

Cruel derrota de l'FC Andorra contra el Saragossa (0-1) al minut 94

Els tricolors sumen ja quatre jornades consecutives sense veure la victòria i sóns quinzens a la classificació

L'FC Andorra es va veure superat per la superioritat física en el contraatac del Saragossa. / FC Andorra

Andorra la Vella

Cruel derrota del FC Andorra contra el Saragossa al nacional, al minut 94, i els tricolors sumen ja quatre jornades consecutives sense veure la victòria.

Els tricolors van sortir molt motivats als primers minuts de la primera part però els aragonesos van donar la cara molt aviat, jugant fort al contraatac, i obligant als d'Eder Sarabia a un desgast físic constant.

El FC Andorra no va saber trobar els espais per atacar i malgrat dominar la possessió, en tota la primera part no va realitzar cap jugada de perill.

De fet, així ho reconeixia el propi Eder Sarabia en acabar el partit.

A la segona part, Sarabia va fer fins a quatre canvis en els primers vint minuts conscient que els esforços dels seus jugadors podrien acabar passant factura.

Mentrestant, el Saragossa consolidava la seva aposta per sortir en velocitat, amb la sortida de Bebé, qui va ser decisiu marcant el gol final al minut 94 en un contraatac que no va ser capaç de frenar la defensa andorrana.

La derrota al Nacional situa els tricolors en la quinzena posició i a prop de la zona perillosa de la taula, i visita un camp molt difícil dissabte vinent, el del Llevant, que és segon a la Lliga SmartBank.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00