Más deportes
ESQUÍ

Verdú es fixa un top-10 al Mundial de Courchevel

La Federació Andorrana d'Esquí ha presentat l'equip que participarà en els Campionats del Món que es celebraran del 6 al 19 de febrer a França

Presentació de l'equip nacional al Mundial de Courchevel amb Joan Verdú en primer terme. / E.P.

Andorra la Vella

Joan Verdú es fixa un top-10 al Mundial de Courchevel-Meribel.

La Federació Andorrana d'Esquí ha presentat l'equip que participarà en els Campionats del Món que es celebraran del 6 al 19 de febrer a França. Fins el moment estan confirmats Joan Verdú i Cande Moreno i en els propers dies es decidirà si s'atorga una tercera plaça que seria per a Àxel Esteve o Àlex Rius.

La primera espasa de l'equip nacional és Verdú i arriba a la cita mundialista amb molt bon estat de forma després dels bons resultats a la Copa del Món que li han suposat dos dotzenes i una setzena plaça. Competirà en les disicplines de gegant i paral·lel i ha decidit no fer el supergegant perquè no ha fet els punts suficients per tenir un bon dorsal. L'esquiador assegura que està en un nivell altíssim fent molt bones segones mànegues i el fet que el Mundial no puntuï per a la Copa del Món el permetrà donar-ho tot. Per aquest motiu, pronostica que quedarà entre els deu millors.

Joan Verdú es fixa un top-10 al Mundial de Courchevel

00:33

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1675428544515/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

La classificiació per al paral·lel tindrà lloc el 14 de febrer i el gegant serà el 17. Abans, realitzarà els darrers entrenaments la setmana vinent a la pista Avet.

Per la seva part, el director esportiu de l'equip d'alpí de la Federació Andorrana d'Esquí, Roger Vidosa, ha explicat que Cande Moreno correrà el descens, combinada i el supergegant. L'objectiu és corregir les darreres sosrtides de pista que ha tingut, ser més regular i més intensa en el seu dia a dia.

Malgrat, sigui una delegació petita, Vidosa diu que la voluntat és portar els esportistes millor preparats per obtenir bons resulats, tal com passar als Jocs Olímpics d'hivern.

Finalment, ha dit que la tercera plaça s'atorgarà en funció de les curses dels propers dies.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00